Behold garantien på din bil

Frihed til selv at vælge værksted
Du kan få repareret og serviceret din bil hos et Din Bilpartner værksted inden for garantiperioden og samtidig beholde nyvognsgarantien. Hos Din Bilpartnerreparerer og servicerer vi nemlig din bil efter bilfabrikkens foreskrifter og anvender reservedele, der tilsvarer kvaliteten af bilens originale reservedele. Dermed opfylder vi kravene i EU-reglementet (jævnfør ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen), og du beholder nyvognsgarantien på din bil. 

Her kan du læse om Forbrugerombudsmandens afgørelse i Nissan-sagen, der banede vejen for, at biler af alle bilfabrikater (købt fra 1. januar 2003 eller senere) beholder nyvognsgarantien, når service og reparation foretages på et frit værksted. 

3 års garanti på nye reservedele

Hos Din Bilpartner bruger vi reservedele, der tilsvarer kvaliteten af din bils originale reservedele. Vi giver dig oven i købet 3 års garanti på nye reservedele - du får altså 3 år med ekstra tryghed, når din bil serviceres eller repareres hos Din Bilpartner. Læs om garantibestemmelserne her.

Bilteknisk data

Alle Din Bilpartner værksteder har adgang til bilteknisk data, derfor er du sikret, at din bil serviceres fuldstændig, som bilfabrikkerne kræver for at nyvognsgarantien opretholdes.  

Dokumentation af udført arbejde

Du skal kunne dokumentere, at du har overholdt de pligtige serviceeftersyn for at beholde nyvognsgarantien på din bil.
Hos Din Bilpartner sørger vi for at stemple din servicebog, desuden får du udleveret et serviceskema, samt en udspecificeret faktura, der bekræfter, at serviceeftersynet er udført i overensstemmelse med fabrikkens foreskrifter.